Satisfacció entre els comerciants per la primera edició del 'Fora Estocs'


  • Comparteix:

Els botiguers critiquen, però, l'escassa difusió

Els botiguers critiquen, però, l'escassa difusió

Èxit de participació a la primera edició de 'Fora Estocs', la primera iniciativa de la Federació de Comerciants de Sant Cugat que ha permès als botiguers vendre a bons preus els estocs de la temporada. Alguns comerciants, però, s'han mostrat descontents per l'escassa difusió que s'ha fet d'aquesta jornada.

La primera edició de 'Fora Estocs' s'ha tancat amb una alta participació, malgrat no haver-ne fet gaire publicitat. Aquesta és l'opinió general dels comerciants de la nostra ciutat, que han volgut deixar clar que en cas que es repetís la iniciativa, s'hauria d'organitzar millor.

Comerciants de Sant Cugat

Hauria d'estar més ben organitzat i així hi hauria més gent al carrer, s'ha de repetir i animar-lo. A primera hora era una sorpresa pel client. Com a comerciant em vaig enterar pel 'Tot San Cugat'.


Per la seva banda, la dinamitzadora de Sant Cugat Comerç, Rosa Simón, s'ha defensat de les crítiques dels comerciants que acusaven l'organització de no donar a conèixer l'esdeveniment. Simón considera que la millor publicitat la fan les pròpies parades que es posen al carrer.

Rosa Simón

La publicitat que vem fer va ser anunciar-nos dues setmanes al 'Tot Sant Cugat', posters a les botigues, i als monolits de la ciutat, però la millor serà la segona edició quan la gent ja ho conegui


Recordem que 'Fora Estocs' és la primera iniciativa que organitza la Federació de Comerciants de Sant Cugat, tot i que encara no s'ha constituït oficialment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.