Les joguines de fusta, les estrelles d'aquest Nadal


  • Comparteix:

Les botigues infantils de Sant Cugat ja tenen tots els regals de reis a punt. Enguany, destaquen les joguines tradicionals de fusta com a estrelles per Nadal sobretot les cuinetes, els trenca closques i els jocs de construcció. Els nens també demanen a les seves cartes ninots de programes televisius, com la Pepa Pig. Els comerços ja comencen a notar més concurrència de clients tot i que esperen que incrementi els propers dies per les compres d'última hora.

La dependenta Barbara Krisch ha explicat que des d'Els Tres Reis sobretot estan venent jocs de fusta sostenible i en menor mesura de plàstic, sempre que sigui 100% reciclable.

Barbara Krish

L'arc de Sant Martí de fusta està molt sol·licitat i també coses de construcció, sobretot que sigui de fusta sostenible.


També les dependentes de Don Dino Carla Capel i Juguettos Montse Pellicer han afegit que també es venen ninots interactius, com la Pekebaby i a la Muñeca Sorpresa, que comparteixen protagonisme amb les joguines de sempre com les cases de nines de fusta i les cuinetes.

D'altra banda, Capel ha afegit que l'any passat, en aquestes dates, hi havia més clients i esperen que la gent s'animi en els últims dies.

Carla Capel

La gent s'espera a l'última setmana, aquest any és una mica més fluix perquè l'any passat ja teníem cues en aquestes dates.


Les tres professionals han coincidit a situar el pressupost més habitual dels santcugatencs en regals de Nadal entre els 150 i 200 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.