La Rambla del Celler entre Francesc Moragas i Cèsar Martinell, per a vianants de dissabte al 7 de gener


  • Comparteix:

El tram tallat començarà a Cèsar Martinell

El tram tallat començarà a Cèsar Martinell

La Rambla del Celler quedarà tallada al trànsit en el tram entre la rotonda de Cèsar Martinell i el carrer de Francesc Moragas entre aquest dissabte i el diumenge 7 de gener. Els talls tindran lloc entre dos quarts d'onze del matí i les dues del migdia, i entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. Durant aquestes hores, només es permetrà l’accés als veïns i per càrrega i descàrrega. La resta de vehicles es desviaran pel carrer Cèsar Martinell i l’avinguda Pla del Vinyet.

Dos aparcaments alternatius i bus llançadora per anar al centre
Per reduir la circulació de vehicles pel centre de la ciutat, s'han habilitat dos aparcaments: a l’avinguda de Roquetes, tocant al Punt Verd i amb capacitat per a uns 500 vehicles, i a l’estació de Renfe de Coll Favà, amb capacitat per a 280 places.

Des d'allà, hi haurà un servei gratuït de bus llançadora que connectarà amb el passeig Francesc Macià, a l'altura del Monestir, i amb el carrer Puig i Cadafalch, a tocar de la pista de gel de la plaça de la Vila i de l’Envelat del parc Ramon Barnils.

Aquest bus funcionarà entre aquest dissabte i el 5 de gener, exceptuant els dies de Nadal i Sant Esteve. Els dies laborables l'horari serà d'un quart i cinc de vuit del matí a tres quarts de deu, amb freqüències de pas d’entre 10 i 20 minuts. Els dissabtes i els diumenges el servei començarà a les nou del matí i acabarà quan faltin 20 minuts per a les deu de la nit.

Aparcament per a bicis
Per fomentar la mobilitat en bicicleta, també s'ha previst un aparcament especial per a bicis al carrer de Cèsar Martinell. L'espai estarà vigilat i tindrà capacitat per a unes cent bicis. Estarà obert entre aquest dissabte i el 7 de gener, d'onze del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.