La Festa de Tardor no tindrà enguany un lema reivindicatiu conjunt


  • Comparteix:

El cartell no s'scollirà a partir del tradicional concurs sinó que s'encarregarà a un artista

El cartell no s'scollirà a partir del tradicional concurs sinó que s'encarregarà a un artista

La 29a edició de la Festa de Tardor arriba la primera setmana de novembre amb diverses novetats. Enguany, no s'ha escollit un lema conjunt com és habitual i s'aposta perquè cada entitat faci un lema que marqui una línia de treball. En aquesta ocasió, a més, el cartell de la celebració s'encarregarà a un artista i no s'escollirà per mitjà d'un concurs com era tradicional.

Les entitats aportaran diferents propostes de lemes en l'edició d'enguany, tot i que els organitzadors han avançat que no hi haurà una proposta conjunta de caràcter reivindicatiu com en anys anteriors. El membre de la comissió organitzadora, José Manuel Casteleiro, explica que cada associació que intervingui en la festa proposarà un lema.

José Manuel Casteleiro

"Cada entitat aportarà el seu lema a la Festa"


La comissió organitzadora encarregarà l'elaboració del cartell de la festa a un artista o a un publicista. Per tant, no se celebrarà el tradicional concurs en el qual s'escollia el cartell de la festa. José Manuel Casteleiro afirma que encarregar el cartell a un professional servirà per donar a conèixer la festa a tota la ciutat.

José Manuel Casteleiro

"L'encàrrec del cartell pretén donar a conèixer la festa a tota la ciutat"


La comissió organitzadora de la Festa de Tardor ha obert un compte de correu electrònic perquè les entitats hi enviïn les seves peticions i propostes. L'adreça és: festatardor@yahoo.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.