Afectacions en la mobilitat per la Sant Silvestre


Temes relacionats

La Sant Silvestre-Barcelonesa recorrerà els carrers de la ciutat amb 450 atletes menys que l'any passat (31/des/17)


  • Comparteix:

Imatge del recorregut

Imatge del recorregut

La cursa Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputa aquest diumenge a Sant Cugat, provoca alteracions en la mobilitat. El centre de la ciutat quedarà restringit al trànsit entre dos quarts de sis de la tarda i dos quarts de vuit del vespre. Els carrers per on passa el recorregut s'aniran tallat i reobrint en funció del pas dels atletes.

El desenvolupament de la cursa també afecta el transport públic. Entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre es modificaran els horaris i els itineraris de les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9 i L11, així com de les interurbanes A4, B7 i B8. Les línies L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

Recorregut de 10 kilòmetres
El recorregut surt de la plaça de Victòria dels Àngels i passa per l'avinguda del Pla del Vinyet, la de les Corts Catalanes, el carrer de Pau Casals, la Rambla del Celler, l'avinguda de Cerdanyola, el passeig de Francesc Macià, els carrers d'Abat Armengol, de la Creu, de la Torre, la plaça d'Octavià, el carrer de Santiago Rusiñol, l'avinguda de Rius i Taulet, el carrer de Lluís Companys, el camí de Can Gatxet , els carrers de Rovira i Virgili, de Ramon Muntaner, de Vicens i Vives, de Jaume I, el passeig d'Olabarria, els carrers de Safareigs, de Villà, el passeig de Can Mora, la Rambla Rivera, la Rambla Ribatallada, el carrer de Francesc Moragas i la Rambla del Celler, amb l'arribada davant l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.