Afectacions al trànsit durant tota la setmana a la cruïlla entre les avingudes Rius i Taulet i Graells


  • Comparteix:

Les obres s'allargaran fins dilluns que ve / Foto: Google Maps

Les obres s'allargaran fins dilluns que ve / Foto: Google Maps

Les obres de construcció del carril bici que ha de connectar Volpelleres, Sant Domènec, el Parc Central i el centre de la ciutat afecten durant tota la setmana la circulació entre les avingudes Rius i Taulet i Graells. A partir de dilluns que ve el xamfrà quedarà tallat al trànsit pels treballs de pavimentació i l'Ajuntament recomana circular pel carrer Auladell. D'aquí a dues setmanes, el 29 de gener, es reobrirà el trànsit de cotxes en un sol sentit de circulació, direcció cap al barri de Volpelleres.

El nou carril bici tindrà un quilòmetre de llargada i passarà per l'avinguda Graells, l'avinguda Rius i Taulet (entre l'avinguda de Graells i el carrer Pere Serra) i el carrer Pere Serra (entre l'avinguda Rius i Taulet i el carrer de Josep Vidal). La iniciativa és una de les dotze propostes guanyadores dels primers pressupostos participatius. Les obres, a càrrec de l'empresa CiC3, s'allargaran durant un mes i tenen un pressupost de poc més de 90.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.