Els Joves de la Parròquia lamenten la falta de voluntaris per a la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

'Un nen, una joguina' recull jocs per repartir entre les famílies que atén Càritas

'Un nen, una joguina' recull jocs per repartir entre les famílies que atén Càritas

El Grup de Joves de la Parròquia lamenta la manca de voluntaris per a la campanya 'Un nen, una joguina', que ha tancat la recaptació aquest dimarts amb 600 joguines, menys que l'any passat. Els jocs, provinents de donacions de ciutadans i d'iniciatives de diverses entitats, es repartiran entre 300 nens seleccionats per Càritas i la Creu Roja. El membre del grup Pau Cardoner atribueix el descens al canvi en les dates de recollida, que enguany s'ha avançat.

Els lots d'enguany inclouran un llibre i dues joguines, una menys que l'any passat per la baixada de la recaptació, i es repartiran entre les famílies que han seleccionat conjuntament Càritas i la Creu Roja. Tot i el descens en el nombre de joguines recaptades, el Grup de Joves de la Parròquia celebra que enguany més entitats han col·laborat en la iniciativa, com l'Olímpyc Floresta, l'Eurofitness de Sant Cugat i el Qbasket.

Això sí, el membre del grup Pau Cardoner explica que han faltat voluntaris per ajudar a la recaptació. També atribueix el descens al canvi en les dates de recollida, que enguany s'ha avançat.

Pau Cardoner

Més fluixet en general. Hem avançat la recollida de joguines i la gent espera al 3 i el 4. Però no ens va bé, és molt millor després de Cap d'Any.


La campanya ha arribat enguany al 25è aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.