Centenars de santcugatencs s'acosten a entregar les últimes cartes als ambaixadors reials


  • Comparteix:

Els infants han entregat les missives a l'Envelat

Els infants han entregat les missives a l'Envelat

Centenars de santcugatencs s'han acostat a l'Envelat de Nadal per entregar les cartes als ambaixadors reials, que han fet l'última aturada a la ciutat per recollir les peticions de cara a la nit màgica del divendres. Joguines, videojocs, viatges i, fins i tot, la pau al món han estat algunes de les peticions dels més petits, que han esperat il·lusionats l'arribada dels representats dels Reis, que han fet servir el trenet de Sant Cugat Comerç per arribar fins a l'ambaixada.



L'ambaixadora reial ha assegurat a Cugat.cat que saben que els infants santcugatencs s'han portat molt bé i seran generosos amb els regals.

Ambaixadora Reial

Els Reis ho saben tot. Som els ambaixadors reials i sabem que estan molt ben informats del fet que els nens s'han portat molt bé. Tots tindran la seva il·lusió complerta.


Els representats dels Reis Mags d'Orient han recollit les peticions dels nens aquesta setmana en diversos punts de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.