El tortell de Reis manté la presència a Sant Cugat amb un ampli ventall de farcits


  • Comparteix:

La pastisseria Sàbat, plena a vessar de tortells

La pastisseria Sàbat, plena a vessar de tortells

El tortell de Reis manté la força de la tradició a la ciutat i es renova amb nous farcits per adaptar-se a les demandes dels clients. Les pastisseries consultades per Cugat.cat asseguren que aquest dolç no ha patit durant la crisi i se n'han mantingut les vendes. També assenyalen que els consumidors cada vegada demanen més personalització.

Les varietats tradicionals, farcides de massapà o nata, continuen sent les preferides dels clients, però els establiments han impulsat també la personalització i això ha fet créixer els tortells de crema, xocolata i altres sabors originals. Fins i tot, alguns opten per pastissos amb una meitat de cada ingredient. Ketiana Ramos, del Petritxol, i Laia Garcia, de la pastisseria Sàbat, han explicat a Cugat.cat quines varietats prefereixen els clients.

Pastisseres

Hi ha la varietat de farcir-los de nata, crema o trufa i demanen meitat i meitat per satisfer a tots. / Tenim el de massapà de tota la vida i el de nata. El de crema està tenint molta sortida i el de trufa, menys.


El cost del tortells es manté estable els últims anys i oscil·la entre els 20 i els 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.