Colors i originalitat marquen una cavalcada de Valldoreix multitudinària


  • Comparteix:

El Rei negre, de visita a Valldoreix

El Rei negre, de visita a Valldoreix

La cavalcada de Reis a Valldoreix ha impressionat els veïns amb els colors i l'originalitat de les carrosses com a protagonistes. El territori i els centenars de nens i nenes s'han rendit a la màgia de Ses Majestats que han compartit amb les famílies una xocolatada al final del recorregut. 14 carrosses i 400 kilos de caramels han estat els números de la festa valldoreixenca, de la qual els assistents han remarcat la qualitat de les carrosses i la familiaritat de la cavalcada.



El valldoreixencs i gent vinguda de Sant Cugat i de les poblacions del voltant s'han entregat a Ses Majestats en un recorregut que ha tingut el seu punt àlgid al pas de la comitiva per davant de l'Església i la plaça de Maria Sabater, on ha acabat la rua. El concurs de carrosses de la cavalcada del territori ha donat el tercer premi a l'Associació de Veïns de la Serreta; el segon, als Marxosos del Vallès, i el primer, a l'hípica Domènech-Dunfoy.

Els pares han coincidit a destacar la proximitat i la familiaritat de la cavalcada, a més de la il·lusió del nens.

Pares

Ha estat maca, animada amb nens i molts caramels. / Hem arribat una mica tard, però hi ha bastant ambient. / És un dia màgic per als nens que intentem gaudir en família.


La vicepresidenta primera de l'EMD, Susanna Herrada, ha explicat que estan molt satisfets del funcionament de la cavalcada i ha celebrat l'alta participació.

Susanna Herrada

Estem molt contents perquè la gent està emocionada i ens han dit que era molt bonica. Hi ha més participació que l'any passat, que ens pensàvem que era insuperable.


A la cavalcada ha assistit, en representació de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Polítiques de Vida, Progrés Social i Habitatge Susanna Pellicer, que s'ha animat també a repartir xocolata entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.