El Sant Cugat Actiu apropa el certificat on-line als santcugatencs


  • Comparteix:

Més de 200 santcugatencs han aprofitat la mostra Sant Cugat Actiu per fer-se un certificat digital idCAT. Aquest identificador, emès per l'Agència Catalana de Certificació, permet fer 25 tràmits amb l'Ajuntament i altres organismes públics, com ara presentar la declaració de la renda, renovar el títol de família nombrosa o pagar impostos.

El certificat idCAT es grava en un llapis de memòria, que conté el programa informàtic que permet utilitzar la certificació. Aquest certificat dóna validesa a diversos tràmits en línia amb les administracions i assegura la confidencialitat de les dades electròniques que s'envien per internet.

La regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, explica quins són els avantatges del certificat idCAT.

Marta Subirà

A la mostra de Sant Cugat Actiu i a les oficines d'atenció ciutadana ,quan un ciutadà s'hi apropi, se li ensenyarà el funcionament i els avantatges del certificat idCAT.


A partir d'ara, el certificat es podrà obtenir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del nou Ajuntament, ubicat a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.