L'escola El Pinar celebra 50 anys d'ensenyament al municipi


  • Comparteix:

La celebració començarà amb una trobada d'exalumnes

La celebració començarà amb una trobada d'exalumnes

L'escola santcugatenca El Pinar celebra les noces d'or i durant tot l'any realitzarà una sèrie d'activitats per commemorar aquests 50 anys d'ensenyament. El primer acte tindrà lloc el proper 2 d'octubre amb una trobada d'exalumnes.

Després de 50 anys l'escola El Pinar obre les seves portes a tot aquells exalumnes que vulguin celebrar amb la seva antiga escola les seves noces d'Or. Els actes de celebració començaran el dissabte vinent, amb una missa d'Acció de Gràcies i amb el retrobament amb la Madre Maria de Jesús, fundadora de l'escola. Ens ho explica Maria Teresa Perelló, professora de l'escola.

Maria Teresa Perelló

És un acte de trobada, on ens veurem amb gent que fa anys que no ens veiem. Hi haurà la felicitació oficial de l'escola i una trobada amb la fundadora.


L'escola va començar l'any 1954 amb només 17 alumnes i fent classe a una torre particular, però durant aquests 50 anys, l'evolució ha estat molt considerable, i s'ha passat a tenir 1200 alumnes per any, en una escola d'unes grans dimensions. En tots aquests anys, hi han hagut altres canvis com passar d'una escola femenina, a ser una escola mixta on s'ofereixen classes desde l'escola bressol, fins el batxillerat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.