La Nit Rotària premiarà el pintor Lluís Ribas amb el Paul Harris i l'Ateneu amb el Venus el 9 de juny


  • Comparteix:

Nova seu de l'Ateneu i Lluís Ribas

Nova seu de l'Ateneu i Lluís Ribas

La Nit Rotària d'enguany premiarà el pintor Lluís Ribas i l'Ateneu Santcugatenc amb els premis Paul Harris i Venus, respectivament, per la seva tasca social, cultural i professional a la ciutat. Els premis es lliuraran el 9 de juny a la tradicional trobada que l'entitat organitza al restaurant Can Ametller a les nou del vespre. En aquest acte es farà l'entrega oficial dels diners recaptats al concert solidari que enguany és en benefici d'AVAN.

L'entitat ha decidit concedir el Paul Harris a Ribas per agrair-li la col·laboració que des del 2015 fa amb l'entitat per lluitar per a l'eradicació de la poliomielitis. L'Ateneu rebrà el Venus per 'la seva tasca social'.

La presidenta del Rotary, Fàtima Cornellana, ha anunciat els guanyadors en una entrevista al magazín radiofònic de Cugat.cat, 'Sant Cugat a fons'.

Fàtima Cornellana

El Paul Harris és per al pintor santcugatenc Lluís Ribas per la seva aportació fantàstica amb la qual hem aconseguit 60.000 vacunes contra la pòlio. El Venus és per a l'Ateneu.


La distinció Paul Harris Fellow, que commemora el fundador del Club Rotary, s'entrega a persones que hagin tingut iniciatives de qualitat social, cultural o professional i es decideix per votació dels socis de l'entitat. També amb aquest mètode es decideix el premi Venus de Sant Cugat, que en aquest cas és exclusiu de l'agrupació santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.