L'espai de joves de 12 a 17 anys de la Floresta s'inaugura amb tallers, dj's i una festa Holi


  • Comparteix:

Es tancaran les columnes del baixos del Centre Social per fer el Casal de Joves en un futur

Es tancaran les columnes del baixos del Centre Social per fer el Casal de Joves en un futur

L'espai per a joves menors de 12 a 17 anys de la Floresta s'inaugurarà aquest dissabte, a les sis de la tarda, en un espai habilitat al Centre Social i Sanitari del districte. L'acte oferirà una festa per celebrar l'obertura del nou servei que vol donar resposta a les necessitats i inquietuds del col·lectiu. Tallers, música i una festa d'escuma són les propostes per a la trobada.

Tant aquest espai com el futur Casal de Joves són projectes sorgits de la comissió educativa del consell de barri. El punt de trobada juvenil obrirà les portes oficialment l'11 de juny i tindrà un horari de funcionament de cinc de la tarda a vuit del vespre. L'espai estarà obert de dilluns a divendres.

La festa d'inauguració oferirà un tastet de tallers, una sessió de dj's joves locals i una festa d'escuma i extintors Holi.

Demanda del districte
Dotar la Floresta d'un espai per al jovent és una reivindicació antiga del districte consolidada amb una moció de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA aprovada el febrer de 2017.

Una moció que preveia el tancament dels baixos del Centre Cívic per ubicar-hi el sol·licitat Casal de Joves, ubicat actualment al Centre Cívic de Can Llobet. Unes obres que ara s'estan licitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.