Neix l'associació de comerciants del Monestir per potenciar els comerços de la zona


  • Comparteix:

L'entitat s'ha separat de l'associació de veïns del barri per integrar-se a la futura Federació

L'entitat s'ha separat de l'associació de veïns del barri per integrar-se a la futura Federació

Els comerciants del barri del Monestir s'han agrupat en una associació pròpia, al marge de l'associació de veïns. Apropar els consumidors a aquesta zona i reforçar la continuïtat de l'eix comercial a banda i banda del Monestir són els principals objectius de la nova entitat.

La nova associació de comerciants del barri del Monestir s'ha constituït, separant-se de l'antiga associació que agrupava als veïns i als comerciants, per reforçar l'eix comercial del barri i apropar els consumidors a aquesta zona.

La nova entitat, que començarà a treballar el proper dilluns amb una reunió de la Junta, aplega els comerços situats entre el Monestir fins a Cerdanyola, i ubicats entre Coll Favà i la Rambla del Celler.
El president de l'associació, José Luís Galvany, explica els objectius que s'ha marcat l'associació.

José Luís Galvany

Potenciar que els santcugatencs s'apropin als comerços del barri i que la zona comercial no quedi trencada pel Monestir.


La divisió de veïns i comerços en associacions diferents permetrà a la nova entitat integrar-se en la Federació de Comerciants de Sant Cugat, que s'està constituint. El proper mes d'octubre, la Junta de l'Associació de Comerciants del barri del Monestir presentarà en una assemblea les primeres actuacions que duran a terme com a entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.