El barri del Monestir celebra a partir d'avui la seva festa major amb activitats populars


  • Comparteix:

Algunes de les propostes destacades són un dinar popular o un ball amb disco mòbil

Algunes de les propostes destacades són un dinar popular o un ball amb disco mòbil

El barri del Monestir es vesteix de festa aquest cap de setmana. Les activitats arrenquen avuis amb una xerrada-col·loqui sobre participació ciutadana. Els plats forts arribaran dissabte i diumenge, amb un dinar popular, una bicicletada i la disco-mòbil, com a novetat d'enguany.

La Festa del barri del Monestir, que tindrà lloc els tres primers dies d'octubre, apostarà per les activitats tradicionals com la petanca, els castellers o la bicicletada per tal de consolidar-se. El tret de sortida arribarà divendres, amb una xerrada-col·loqui a la Casa de Cultura sobre participació ciutadana.

El president de l'associació de veïns del barri, Jordi Molgó, espera superar els 5.000 participants del darrer any.

Jordi Molgó

Esperem superar els 5.000 visitants que van pasar l'any passat per les activitats de la festa per tal de creixer al ritme que el barri creix.


Per aquest any hi ha preparades diverses novetats dirigides a tot tipus de públic. Així doncs aquesta edició podrem gaudir de la disco-mòbil, una actuació dels diables o un concurs de dibuix per als més petits. Jordi Molgó encoratja a tots els santcugatencs a apropar-se al barri més antic de la ciutat i participar de les nombroses activitats.

Jordi Molgó

Convido a tots els santcugatencs que vulguin gaudir de la festa a disfrutar d'un barri amb personalitat


L'acte inaugural de la festa arribarà aquest divendres amb una xerrada col·loqui a càrrec de Pep Martí, membre de CONFAV, que tindrà lloc a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.