La UIC inaugura l'ampliació i reforma del Campus de Sant Cugat, amb la mirada posada a dos nous graus


  • Comparteix:

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha inaugurat oficialment aquest divendres la remodelació i ampliació del Campus Sant Cugat, situat a l'Hospital General de Catalunya (HGC). Les obres, amb un cost de 13 milions, suposen 4.800 metres quadrats nous i la renovació de la biblioteca, la Clínica Universitària d'Odontologia i nous laboratoris.

El campus ha afegit també gimnasos per als estudiants de fisioteràpia i el Centre Integral de Simulació Avançada, un espai que recrea un centre d'atenció sanitària perquè alumnes i empreses externes puguin fer-hi pràctiques. La remodelació permetrà a la UIC afrontar els dos nous graus que vol estrenar l'any vinent: psicologia i biociències.

La biblioteca ha estat un dels principals canvis al campus. L'espai s'ha traslladat del soterrani a la tercera planta de l'edifici i creix fins assolir 322 espais de treball. També augmenta el nombre de laboratoris, que guanyen espai i amplitud per donar servei a les necessitats de recerca del centre.

Tot plegat, per millorar les condicions de treballadors i estudiants a la UIC, com ha explicat el rector, Xavier Gil.

Xavier Gil

Hi ha un creixement d'investigadors i alumnes amb noves titulacions i havíem d'adequar les instal·lacions al primer nivell europeu. Les obres eren per millorar això i les condicions de treball del nostre personal de servei.


A més dels nous espais, també s'han remodelat algunes aules i equipaments per modernitzar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.