Més d'un miler de persones passaran per la Trobada de Col·leccionistes de Perfum de Mercantic


  • Comparteix:

Es podran visitar més de 30 expositors i 15.000 productes

Es podran visitar més de 30 expositors i 15.000 productes

Mercantic acull aquest diumenge, i per segon any consecutiu, la Trobada Internacional de Col·leccionistes de Perfum. Els interessats per les fragàncies podran intercanviar peces, comprar i vendre perfums d'entre una gamma de 15.000 productes o participar en un seminari olfactiu.

Amb més de 30 expositors, 15.000 perfums i diverses activitats, els col·leccionistes de perfums d'arreu del món es reuniran aquest diumenge, 3 d'octubre, a Mercantic per intercanviar peces i olorar les últimes fragàncies.

Els organitzadors esperen d'aquesta segona trobada una assistència massiva, amb participants de països com França, Itàlia, Portugal i Espanya. La presidenta de la Trobada, Cristina Planes, explica els objectius d'aquesta proposta.

Cristina Planes

L'objectiu es reunir els col·leccionistes i persones interessades per poder intercanvir, comprar o participar a les activitats.


Aquesta edició és la segona que acull Mercantic, i neix de la necessitat d'aplegar els interessats en aquest tipus de col·leccionisme, cada vegada més estés per Europa. A la trobada es podrà gaudir, a més, de diverses curiositats, com explica Cristina Planes.

Cristina Planes

Podem trobar miniatures, antiguitats o l'últim perfum que encara no ha sortit al mercat.


Les activitats paral·leles a la trobada també inclouen un seminari olfactiu per aprofondir en les tècniques d'olorar perfums.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.