El Thau commemora el Dia Escolar de la No-violència amb 78 'petjades' per fer camí per a la pau


  • Comparteix:

L'alumnat de l'Escola Thau ha commemorat aquest dimarts el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) amb una posada en comú de les 78 'petjades' que han preparat per simular el camí cap a la pau. Cadascuna de les aules ha explicat, davant el miler d'estudiants de l'escola, què representava la seva obra. Les 'petjades' s'exposaran a partir d'aquest dimecres al passadís principal del Thau.

Durant els últims dies, cada classe ha treballat al voltant del concepte de la pau i la no-violència i sobre quin ha de ser el camí per aconseguir la fita. Des dels més menuts, a P3, fins a quart d'ESO, els alumnes han reflexionat al voltant del respecte i la voluntat d'aconseguir un món sense guerres. Ho han explicat a Cugat.cat Dana Munuera i Biel Riera, de 6è, i Núria Ruiz i Martí Corretger, de 3r.

Alumnes

Hem escrit que hem de ser més respectuosos i discrets. / Hem dibuixat el símbol de la pau i escrit amb molts idiomes 'pau'. / Hem fet dues mans que s'ajudaven. / Hem fet una escala de paraules que necessitem per arribar a la pau.


L'obra estarà exposada al passadís de l'escola durant els propers dies per mantenir la vigència del missatge. La professora del centre Monty Bosch ha assenyalat que fa dies que l'escola prepara el DENIP.

Monty Bosch

És un camí cap a la pau. Per fer-ho fa dies que ho treballem a tutoria. Cada classe ha reflexionat sobre com aplicar-ho dia a dia.


L'acte ha acabat amb la interpretació conjunta de 'Who'll stop the rain' de Creedence Clearwater Revival, a càrrec dels professors de l'escola amb l'acompanyament dels alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.