Sant Cugat dóna una benvinguda plena d'obsequis a Zoe Feito Murcia, la primera santcugatenca del 2018


  • Comparteix:

La primera santcugatenca del 2018 i guanyadora de la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', Zoe Feito Murcia, ha rebut aquest dimarts la benvinguda oficial de l'ajuntament i les empreses col·laboradores. Els pares s'han endut una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros de Catalana Occident, 300 en vals de compra de Sant Cugat Comerç (StC) i altres obsequis d'empreses locals. És la 18a edició d'aquesta iniciativa de Cugat.cat.

La Zoe va néixer quan passaven només 33 minuts de la mitjanit de l'1 de gener i es va convertir en el primer nadó inscrit al registre civil de Sant Cugat. El seu pare, Miguel Murcia, ha agraït tots els regals i ha admès que no s'esperaven tant reconeixement.

Miguel Murcia

Vam anar al registre i ens van dir que potser ens contactarien però pensàvem que seria una felicitació. És una sorpresa rebre tants obsequis.


'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' va néixer l'any 2000 a Ràdio Sant Cugat i continua sent un projecte de ciutat important per a Cugat.cat. Ho explica la directora del grup de comunicació, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Per Cugat.cat és un acte molt tendre i maco. Ens agrada molt tirar-lo endavant. Ja tenim la majoria d'edat i és un compromís amb la ciutat i els santcugatencs.


La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, ha expressat la satisfacció de l'Ajuntament amb la iniciativa i la voluntat d'assegurar-ne la continuïtat molts anys més.

Joana Barbany

Estem molt contents de celebrar actes com aquest. És un esdeveniment molt feliç i ens agradaria repetir-lo els propers 18 anys.


L'asseguradora Catalana Occident participa al concurs des de l'inici. El director de la sucursal a Sant Cugat, Joan Algar, diu que això demostra el seu compromís amb la ciutat.

Joan Algar

És una mostra de la vinculació que tenim amb la iniciativa, amb les famílies i amb Sant Cugat.


També la presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, s'ha mostrat molt satisfeta de participar a la iniciativa com a reivindicació del comerç local.

Aïda Fernández

Ens agrada molt donar els vals i que els utilitzin amb tota la família en el nostre comerç local.


Els pares de la Zoe també han rebut obsequis del Sant Cugat Hotel & Restaurant, de Vins Noè, de la Pastisseria Sàbat, de Mans de Sant , de Punt Fresc, de Més Marcs, del TOT Sant Cugat, de l'Ajuntament i de Cugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.