Les obres de la cobertura de l'Espai Pere Grau estaran llestes a finals de mes


Temes relacionats

Les obres de la cobertura de l'Espai Pere Grau de les Planes acabaran el 9 d'octubre (30/jul/17)

Comissió de Festes de les Planes renuncia organitzar la festa major en no estar a punt la coberta de les pistes ( 1/jun/17)

Comencen els treballs per cobrir l'Espai Pere Grau de les Planes (15/mai/17)


  • Comparteix:

Les obres de cobertura estan a punt d'acabar / Foto: Cedida

Les obres de cobertura estan a punt d'acabar / Foto: Cedida

Les obres de cobertura de l'Espai Pere Grau de les Planes estaran a punt a finals d'aquest mes, a falta de l'actuació de la brigada per acabar d'instal·lar les cistelles i les porteries, ha assegurat l'Ajuntament. La comissió de festes del districte ha explicat a Cugat.cat que confia que l'obra estigui enllestida a temps per poder celebrar-hi la Festa de la primavera.

La cobertura s'ha endarrerit diverses vegades i fins i tot ha provocat la suspensió de la Festa Major de l'any passat, davant la negativa de la comissió organitzadora a portar-la a un altre emplaçament. D'aquesta manera finalitzarà un projecte que dóna resposta a una reivindicació veïnal per dotar el districte d'un espai acondicionat per celebrar actes.

El president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ha explicat que l'endarreriment es deu al fet que es tractava d'una cobertura 'no tradicional', que ha complicat la feina a la constructora.

Joan Puigdomènech

No és una coberta tradicional. L'estructura no és estàndard i les empreses constructores han tingut dificultats per executar l'obra. Això ho ha endarrerit.


La membre de la comissió de Festes, Emilia Cruz, ha assegurat que estan pendents de concretar quan estarà disponible l'espai per poder fer la festa d'inauguració, que esperen coincideixi amb la Festa de la primavera. Cruz s'ha mostrat satisfeta de com està quedant la instal·lació.

Emilia Cruz

No sé si l'heu vist, però ha quedat una coberta espectacular. Havíem vist les maquetes però la realitat es veu ara i ha quedat molt bé.


La membre de la comissió ha assenyalat que l'Espai Pere Grau és l'únic espai d'aquestes característiques al districte i és 'necessari' per als veïns. Puigdomènech, a més, ha apuntat que serà un espai on eventualment s'hi realitzaran activitats esportives, però que sobretot servirà per acollir esdeveniments socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.