Dues promotores de Sant Cugat reben una subvenció per a projectes de foment de l'economia circular


  • Comparteix:

La Generalitat atorga subvencions per a la promoció de l'economia circular / Foto: Gencat

La Generalitat atorga subvencions per a la promoció de l'economia circular / Foto: Gencat

L'Agència Catalana de Residus (ARC) de la Generalitat de Catalunya ha entregat dues subvencions de 30.000 euros cadascuna a les promotores santcugatenques Construcciones Fertres i Eco Intelligent Growth. La primera tirarà endavant una iniciativa per reutilitzar l'àrid provinent de les runes d'obres, mentre que la segona treballarà un projecte de reutilització d'envasos. L'aportació sorgeix d'una ajuda d'1,8 milions que s'ha destinat a subvencionar 66 projectes empresarials del país amb l'objectiu de fomentar l'economia circular.

Construcciones Fertres farà un projecte de fabricació de formigó 'in situ' amb la reutilització de l'àrid provinent de les runes d'obres al carrer. Es tracta d'un projecte que es desenvoluparà sobretot en les obres de manteniment de voreres.

Eco Intelligent Growth treballarà per demostrar la viabilitat tècnica, legal i econòmica per reutilitzar i recircular material reciclat en envasos multicapa destinats a usos alimentaris, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.