Sant Cugat, preparada davant la probabilitat de nevades


  • Comparteix:

Una postal de Sant Cugat nevat

Una postal de Sant Cugat nevat

El consistori manté activada la prealerta per nevades i ha dut a terme les pertinents accions per preparar la ciutat en cas d'una eventual nevada, com apunta la previsió meteorològica per a aquest dijous. La brigada municipal ha repartit 23 contenidors amb sal als punts més elevats i ha llençat sal als punts on habitualment s'hi fan gelades. Protecció Civil, la brigada municipal i la Policia Local estan en alerta davant qualsevol canvi del temps. Serveis Socials, com sempre, fa el seguiment de les persones vulnerables.

Accions concretes
-Serveis Socials fa seguiment mitjançant trucades als col·lectius més vulnerables. L’objectiu és detectar eventuals incidències i/o necessitats que poguessin sorgir.

-La Brigada Municipal llençarà sal als carrers més elevats del municipi, als accessos de les escoles i a les rutes dels autobusos de línia (en els punts on potencialment poden ser més conflictius).

-Des del mes de desembre hi ha 23 contenidors de sal repartits als barris més elevats (les Planes, la Floresta, Can Cortés...) perquè els ciutadans puguin agafar-ne en cas de glaçades.

-Brigada municipal, cossos de seguretat i Serveis Socials estan avisats i preparats per actuar en cas de necessitat.

Transport escolar
El Consell Comarcal, que presta servei de transport escolar a la ciutat, ha contactat amb les empreses responsables dels autobusos per estar preparats per a qualsevol eventualitat. L'òrgan supramunicipal farà seguiment de les actualitzacions meteorològiques i, en cas que sigui pertinent, convocaria una comissió d'emergència.

Cugat.cat informarà el minut a minut de qualsevol incidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.