Obert el termini per participar al 13è Premi MVM de Treballs de Recerca


Temes relacionats

Una investigació sobre cuina molecular guanya el Premi Vázquez Montalbán de Treballs de Recerca (24/mai/17)

L'institut Joaquima Pla i Farreras triomfa als premis Vázquez Montalbán de Treballs de Recerca de Batxillerat (25/mai/16)


  • Comparteix:

Finalistes del 12è Premi Vázquez Montalbán amb el jurat

Finalistes del 12è Premi Vázquez Montalbán amb el jurat

La Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán de la Fundació Sant Cugat convoca el 13è Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán. La data límit per lliurar els treballs és el divendres 23 de febrer de set a vuit de la tarda a la Casa de Cultura de Sant Cugat, tot i que també es dóna la possibilitat que els treballs que es presenten siguin recollits en el mateix centre si així ho demanen. Com a novetat d'enguany, l'organització ha incrementat la dotació econòmica dels guardons en aproximadament 100 euros i es pot presentar en suport informàtic.

El Premi MVM de Treballs de Recerca és un concurs destinat a reconèixer treballs de recerca, individuals o en grup, de l'alumnat de batxillerat dels centres d'educació secundària de Sant Cugat i que s'hagin dut a terme al centre on estan inscrits. La convocatòria també compta amb el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local, que té la finalitat d'evocar la figura d'aquest historiador local.

El jurat seleccionarà cinc d'entre tots els treballs presentats, i d'aquests finalistes s'escollirà el guanyador. Les AMPA, conjuntament amb els adherits al Memorial Manuel Vázquez Montalbán i l'Ajuntament, contribueixen a dotar el primer premi de 500 euros, i un altre de 200 euros per als altres quatre finalistes. El Premi de recerca Joan Auladell està dotat pel Grup d'Estudis Locals (GEL) amb 300 euros.

El membre de la Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán Isidre Marias ha explicat a Cugat.cat que enguany l'entitat ha augmentat la dotació econòmica de cada guardó.

Isidre Marias

No tocàvem l'import des de fa anys per la crisi econòmica i per prudència, i enguany hem decidit incrementar-lo una mica. Ens agradaria seguir-lo apujant.


La temàtica, el contingut i l'extensió dels treballs són lliures. El veredicte del jurat es farà públic a finals de maig, durant l'acte d'homenatge a Manuel Vázquez Montalbán, que és obert a tothom.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.