La neu talla la Rabassada durant més de tres hores


Temes relacionats

Les baixes temperatures fan extremar la precaució a les vies després de l'episodi de neu a Sant Cugat (13/feb/18)

La baixada de les temperatures a Sant Cugat es manté fins dimarts (11/feb/18)


  • Comparteix:

Situació a la Rabasada / Foto: Ajuntament

Situació a la Rabasada / Foto: Ajuntament

La neu ha arribat a Sant Cugat aquest dilluns i ha provocat el tall de la Rabassada durant més de tres hores, des de dos quarts de nou del vespre. La restricció del trànsit s'ha fet des de Sant Crist de Llaceres fins al Tibidabo, tot i que s'ha permès la circulació als vehicles amb cadenes. Policia Local, Guardia Urbana, Protecció Civil i ADF han intervingut en la incidència que ha ocasionat la caiguda de dos arbres a les Planes. Una màquina llevaneus del servei de carreteres de la Generalitat ha operat a la via, que s'ha obert al trànsit quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de dotze de la nit.

El tall de la via s'ha produït a dos quarts de nou de la nit, quan la neu ha començat a agafar a Sol i Aire. La circulació de vehicles, però, s'ha permès amb cadenes per un carril de tres metres habilitat per facilitar l'arribada a casa dels conductors. El trànsit s'ha reobert quan passaven 10 minuts de dos quarts de dotze de la nit.

La brigada, com demana el protocol, ha llençat sal per la ruta de l'autobús escolar, al voltant dels centres educatius, també a l'escola Avenç, Sol i Aire, Mas Fortuny i a Can Barata. La màquina llevaneus ha treballat per eliminar el rastre de neu davant la previsió de temperatures sota zero a la matinada.

En el tancament d'aquesta edició, les incidències han estat la caiguda de dos arbres a les Planes, al carrer del Torrent i al passatge del Desert, que no han ocasionat danys personals. Policia Local demana extremar la precaució a la carretera aquest dimarts davant el descens de temperatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.