Ioga, pegagogia i psicologia, propostes del febrer a l'abril de l'Institut de la Infància


Temes relacionats

L'Institut de la Infància ultima les obres per estrenar nou local a la plaça de Can Quitèria (12/feb/18)


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància té seu a Sant Cugat / Foto: Web Institut Infància

L'Institut de la Infància té seu a Sant Cugat / Foto: Web Institut Infància

L'Institut de la Infància proposa cinc formacions entre aquest febrer i l'abril. Es tracta d'activitats destinades a professionals que aborden temes com el ioga en l'educació, la pedagogia i psicologia infantils, la filosofia i un entrenament Segni Mossi. En aquesta ocasió, s'ofereix un descompte amb el qual qui s'inscrigui a quatre tallers només en pagarà tres. L'entitat proposa dos tallers gratuïts sobre creativitat i emocions a través de l'obra de l'il·lustrador i autor Hervé Tullet. Malgrat que la majoria de propostes tindran lloc a la Casa de Cultura, es podria canviar l'emplaçament si el nou local de l'Institut de la Infància està llest.

La presidenta de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat els detalls de l'oferta de tallers.

Verónica Bronstein

Són formacions per a adults, per pensar en la infància i acompanyar-la. Serveixen per tenir eines per millorar l'atenció als infants.


Tallers
La mestra d'educació Infantil i Primària Dolors Garcia impartirà dissabte de la setmana que ve el taller 'Ioga a l'educació: Cos, ment i emocions'. L'activitat tindrà lloc de deu del matí a sis de la tarda i les inscripcions costen 65 euros.

La psicopedagoga Diana Comes i la psicòloga Sara Signo capitanejaran el curs 'Intel·ligències múltiples 0-3. Recursos pedagògics a l'aula'. Les inscripcions de la proposta, que tindrà lloc a la Casa de Cultura el 10 de març de deu del matí a cinc de la tarda, costen 58 euros.

Els sentiments de la canalla es posaran sobre la taula amb el taller 'Separacions, pèrdues i dols en la infància. Abordatge a l'àmbit educatiu', a càrrec de les psicòlogues Verónica Bronstein i Montserrat Porcel. L'activitat tindrà lloc a l'Aves - Art i Absència de Barcelona el 17 de març de deu del matí a sis de la tarda. Les inscripcions costen 60 euros.

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà el 7 i 8 d'abril els tallers 'Segni Mossi - Red Training', a càrrec de Simona Lobefaro i Alessandro Lumaner. Les places són limitades i les inscripcions costen 164 euros.

L'editorial Cruïlla i l'Institut de la Infància uneixen esforços per tirar endavant el taller gratuït 'Creativitat i emocions'. Es tracta d'una proposta que tindrà com a base l'obra de l'autor i il·lustrador infantil Hervé Tullet i que s'acollirà el 28 de febrer a la seu de Cruïlla de Barcelona i el 5 de març a la Casa de Cultura. Cal inscriure's prèviament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.