La UIC, l'Escola Gimbernat i l'ETSAV participen en un estudi sobre les condicions de l'alumnat


  • Comparteix:

Un dels dos campus de la Uic es troba a Sant Cugat / Foto: Uic.es

Un dels dos campus de la Uic es troba a Sant Cugat / Foto: Uic.es

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i les Escoles Gimbernat (UAB) i l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC) participen en la segona edició de l'estudi Via Universitària. La iniciativa analitza les condicions de vida, econòmiques i socials dels estudiants universitaris. L'informe, impulsat per la plataforma Xarxa Vives, es durà a terme mitjançant enquestes als alumnes d'una vintena d'universitats adscrites que es repartiran aquesta setmana.

Xarxes Vives generarà un cos de coneixement que servirà per calibrar les necessitats de l'alumnat i aportar elements útils que orientin propostes de millora en les polítiques universitàries. L'enquesta consta de 62 preguntes sobre aspectes dels estudiants com, les formes d'estudiar, els hàbits culturals i les expectatives professionals.

En la primera edició l'any 2016, Via Universitària va disposar d'una mostra de més de 20.000 alumnes que apuntaven a una major diversitat en perfils socioeconòmics i culturals dels estudiants universitaris i signes de desigualtats i d'escletxa social.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.