La Xarxa estrena Connecti.cat, un programa que recorrerà el país a través de connexions i reportatges


  • Comparteix:

El programa el produeixen una trentena de televisions locals

El programa el produeixen una trentena de televisions locals

El nou programa de la Xarxa de Comunicació Local, Connecti.cat, arrenca aquest dilluns a les set de la tarda. La proposta, que es podrà veure a través d''streaming' a Cugat.cat, al web de la Xarxa, a les televisions de proximitat i al 159 de Movistar +, farà un recorregut pel territori a través de reportatges i connexions en directe. Per fer-ho, comptarà amb les televisions locals com Cugat.cat, amb les quals connectarà per parlar amb els protagonistes de l'actualitat, conèixer històries curioses, iniciatives solidàries i la gastronomia de cada zona, entre d'altres.

EMISSIÓ: DE DILLUNS A DIVENDRES, A LES 19 HORES




El programa és una producció de La Xarxa de Comunicació Local en col·laboració amb una trentena de televisions de proximitat, diverses en dimensió i característiques, que han entomat el repte conjunt de construir un producte audiovisual diari de dilluns a dijous, d’una hora de durada i basat en el directe.

Connecti.cat es podrà veure en directe de dilluns a dijous, de set de la tarda a vuit del vespre, a través dels canals de proximitat, el canal 159 de Movistar+ i laxarxa.cat. També es podrà seguir des dels perfils del programa a Twitter i Facebook.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.