Mercè Conesa, Botiflera Honorífica en els premis Botifler de l'Any d'Arran


  • Comparteix:

Detall del cartell de promoció / Foto: Twitter d'Arran

Detall del cartell de promoció / Foto: Twitter d'Arran

L'alcaldessa, Mercè Conesa, serà guardonada amb el premi Botiflera Honorífica de l'any, en els premis Botifler de l'Any que entrega Arran Sant Cugat anualment, ja que l'acusen de ser còmplice dels casos de corrupció de CDC. La de Conesa és l'única candidatura que no se sotmetrà a votació i a qui se li atorgarà el guardó directament, durant la gala dels premis que se celebra aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit a la Xesca.

La membre d'Arran Sant Cugat Maria Gordillo ha explicat a Cugat.cat que han decidit donar-li aquest premi especial perquè cada any és una de les candidates més votades.

Maria Gordillo

Cada any sortia i tornava a sortir i crèiem que era injust per a la resta de participants que algú que arrasa amb tot i que mereixeria guanyar de manera directa.


Com a cada edició, l'organització ha nominat a cinc candidats més a guanyar el guardó, la tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, l'establiment The Police 080, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, el bloc constitucionalista anomenat 'pack 155' format pel PP, Cs i PSC i, per últim, la immobiliària del banc Sabadell, Solvia. El guanyador es decidirà amb una votació popular, que es donarà a conèixer aquest dissabte.

Gordillo ha afegit que els premis serveixen per assenyalar a polítics i empresaris que 'creuen que poden fer el que vulguin amb la ciutat'.

Maria Gordillo

Aprofitem per assenyalar qui són els culpables que el preu de l'habitatge pugi cada cop més, que no tinguem un oci com toca, que no puguem votar, que tinguem una ciutat plena de corruptes.


Des de l'any 2008 l'entitat entrega aquest guardó a persones, empreses o institucions que hagin destacat, segons l'entitat, per l'atac a les llibertats socials i nacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.