La Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat, a punt per constituir-se legalment


  • Comparteix:

Un centenar de pensionistes ha assistit a la convocatòria d'aquest migdia

Un centenar de pensionistes ha assistit a la convocatòria d'aquest migdia

La Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Sant Cugat ja ha configurat el seu organigrama i en breu es constituirà legalment. L'entitat, que reivindica la no pèrdua de poder adquisitiu per part de jubilats i pensionistes, vol esdevenir un grup de pressió però sense adscripció a cap partit. El dijous 22 de febrer les agrupacions d'arreu de la demarcació que comparteixen objectiu es trobaran a Barcelona, a la plaça de Catalunya, per abordar com poden unir esforços per crear una plataforma única.

L'assemblea de l'entitat d'aquest dijous a la Casa de Cultura, amb més d'un centenar de participants, ha ratificat una estructura amb Segundo Iglesias com a secretari, Juan Merino com a responsable de comunicació, Miquel Gombau al capdavant de les relacions amb entitats i Paco López com a coordinador general. Aquest últim ha subratllat, en declaracions a Cugat.cat, que el col·lectiu dels jubilats i la gent gran de Sant Cugat, que xifra en més de 10.000 persones, ha de ser més incisiu a l'hora de fer sentir les seves reivindicacions a la política municipal.

Paco López

Podríem fer que el vot 10.000 pensionistes fes governar un partit polític.


La Plataforma de Jubilats i Pensionistes pretén mantenir les trobades cada dilluns a les dotze del migdia a les portes de l'ajuntament per fer-se veure. El proper dilluns faran acte de presència a l'audiència pública del ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.