CCOO creu que les empreses de Can Sant Joan haurien de facilitar l'accés als treballadors


Temes relacionats

CCOO acusa l'Ajuntament d'imposar la zona taronja a Can Sant Joan sense alternatives reals de transport (26/gen/18)

CCOO i la CGT rebutgen la zona taronja d'aparcament al polígon de Can Sant Joan (19/gen/18)

Usuaris del polígon de Can Sant Joan, reticents davant la implementació de la zona taronja (18/gen/18)

La zona taronja al polígon de Can Sant Joan s'activarà el juliol amb un preu d'1,10 euros al dia (16/gen/18)


  • Comparteix:

Vista aèria de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

Vista aèria de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

CCOO considera que les empreses del polígon de Can Sant Joan haurien de facilitar recursos als treballadors a l'hora de traslladar-se als seus llocs de treball. És una de les reflexions que el sindicat ha fet arribar aquest dimecres a l'Ajuntament en un reunió sobre la implementació de la zona taronja d'aparcament, on també han lamentat que la informació al respecte d'aquest projecte que es va fer arribar a les empreses no va ser traslladada als treballadors.

L'agrupació considera que aquest sistema d'aparcament 'penalitza' els empleats. Tot i així, ha posat en valor la predisposició del consistori per tenir en compte les impressions dels treballadors i veu amb bons ulls la intenció de l'Ajuntament d'augmentar la freqüència de pas del servei d'autobús que dóna servei a Can Sant Joan. De fet, el consistori ha posat de manifest la necessitat d'incorporar Renfe i FGC als grups de treball per treballar la mobilitat.

El secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Enrique Rodríguez, trasllada part de la responsabilitat a l'hora de gestionar l'accés a Can Sant Joan a les empreses de l'àrea.

Enrique Rodríguez

Les empreses han de ser part activa en el finançament de les mesures que es posin en marxa perquè els treballadors utilitzin alternatives al transport privat.


Rodríguez creu que millorar la mobilitat a l'àrea empresarial suposarà beneficis no només econòmics per als treballadors, sinó que també guanyaran temps, es millorarà la seguretat i s'afavorirà el medi ambient. A la reunió hi han assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa; la tinenta d'alcalde de Mobilitat i Entorn Urbà, Cristina Paraira; i la de Promoció Econòmica, Joana Barbany. CCOO ha explicat que ha estat l'únic sindicat participant en aquesta trobada. L'Ajuntament ha explicat que properament també es reunirà amb el sindicat UGT i amb tots els agents implicats en la nova mesura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.