La preinscripció escolar s'endarrereix gairebé un mes i començarà la primera quinzena d'abril


  • Comparteix:

Infants d'una de les escoles de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Infants d'una de les escoles de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La preinscripció escolar per al curs 2018-2019 arrencarà enguany la primera quinzena d'abril, i no al març com es feia fins ara. D'aquesta manera el procés es redueix gairebé un mes i escurça el temps entre la preinscripció i la matriculació i, per tant, del període d'espera de les famílies. Així ho ha publicat el departament d'Ensenyament en una nota a la seva web on també explica que el canvi respon a la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

Segons la conselleria, l'endarreriment facilitarà que un major nombre d'alumnes nouvinguts o que es trobin en situacions de canvis, per exemple de domicili, puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària.

Una altra novetat és la incorporació de la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d'FP, amb la qual s'elimina aquest tràmit en paper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.