El Consell Comarcal contractarà 15 dones per a un projecte innovador d'ocupació en el sector tèxtil


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa d'ocupació

Cartell de la iniciativa d'ocupació

El Consell Comarcal contractarà 15 dones desocupades que vulguin treballar en el sector de la indústria tèxtil, gràcies al programa Innovadors i Experimentals. La iniciativa va dirigida a dones majors de 45 anys amb baixa qualificació professional o víctimes de violència de gènere, amb dificultats d'accés i permanència en el mercat de treball. Ja ha començat la fase de selecció de les participants, que poden fer les sol·licituds a través d'un correu electrònic a rodriguezrn@ccvoc.cat o al telèfon 937273534 - Ext. 324.

Les persones interessades en aquest projecte pilot han d'adjuntar el currículum i les observacions que considerin oportunes, i en el cas d'empreses o entitats del Vallès Occidental que hi vulguin participar, cal que facilitin les dades bàsiques de contacte.

El programa vol fomentar la innovació i sostenibilitat en el teixit productiu de la indústria tèxtil, i l'ocupació amb perspectiva de gènere. També es busca la col·laboració amb entitats del tercer sector, especialment les que estan interessades en facilitar oportunitats laborals a les dones.

És um projecte cofinançat per la la Diputació de Barcelona que rep una subvenció de 71.000 euros i el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.