Una avaria a l'estació dels FGC a Sant Cugat interromp la circulació de trens durant més de dues hores


  • Comparteix:

A hores d'ara s'ha recuperat la circulació per una sola via

A hores d'ara s'ha recuperat la circulació per una sola via

Una avaria a la catenària ha provocat aquest dimarts una aturada de més de dues hores a la línia dels FGC del Metro del Vallès. Unes 20.000 persones s'han vist afectades per aquesta incidència, que ha arribat en plena hora punta de la tarda, i ha obligat a FGC a habilitar trens llençadora i sis autocars per desplaçar als passatgers afectats.

L'avaria s'ha produït pocs minuts abans de les cinc de la tarda de dimarts, en plena hora punta per la tornada d'alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i les escoles que utilitzen les estacions de Terrassa, Bellaterra i Sant Joan.

Els passatgers han esperat el restabliment de la circulació de trens a les andanes de les estacions, al llarg de tot el recorregut del Metro del Vallès. Per a alguns d'ells, l'espera ha estat de més de dues hores, tot i que FGC ha habilitat un servei alternatiu d'autobusos i trens llençadora en una part del recorregut de la línia.

Escoltem les reaccions d'alguns dels passatgers afectats a l'estació de Sant Cugat.

Passatgers FGC

No ens han donat gaire informació. Ens han dit que estaríem aturats només mitja hora, però no ha estat així.


Segons ha informat FGC, l'avaria l'ha provocat la maniobra d'un tren buit a l'alçada de Sant Cugat, que ha trencat la catenària i ha provocat un tall de tensió a tota la línia. Ferrocarrils de la Generalitat ha habilitat trens llençadora i sis autobusos per desplaçar alguns dels passatgers afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.