Més de 3.500 persones participen a la festa del barri del Monestir


  • Comparteix:

Èxit de participació en la darrera Festa del barri del Monestir. El futbol sala, el concurs de dibuix i els diables, entre d'altres activitats, han omplert més que mai el barri del Monestir de festa. Els organitzadors ja es preparen pel proper any, amb la intenció de superar l'èxit d'aquesta edició amb noves activitats i més participació.

El barri del Monestir, que va celebrar la seva festa el darrer cap de setmana, ha superat amb escreix la participació del darrer any. Més de 3.500 persones es van aplegar al llarg de les nombroses celebracions, entre les que van destacar el futbol sala, el concurs de dibuix infantil i els diables.

El president de l'associació de veïns del barri del Monestir, Jordi Molgó fa una valoració molt positiva del que han estat aquests tres dies de festa.

Jordi Molgó

Ha anat molt bé. Estem molt contents. No hi ha hagut cap accident i hem tingut una participació alta.


El diumenge va aplegar totes les activitats culturals i tradicionals com els bastoners.
Els membres de l'associació de veïns del barri ja estan preparant la festa del proper any amb novetats després de la satisfacció per l'edició d'enguany. Ho explica Jordi Molgó

Jordi Molgó

La nostra intenció és començar a treballar ja en novetats per l'any que ve i amb l'implicació dels veïns.


A més, la presidenta honorífica de l'associació, Montserrat Vilaret, de 80 anys, va rebre una placa en reconeixement a la seva tasca dintre l'associació, en un acte molt emotiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.