L'Àgora de l'Espai Eco de les Planes proposa un teatre fòrum per convèncer veïns per implicar-s'hi


  • Comparteix:

L'Espai Eco acull la trobada / Foto: Espai Eco

L'Espai Eco acull la trobada / Foto: Espai Eco

Un teatre fòrum serà la principal novetat de l'Àgora d'aquest diumenge a l'Espai Eco de les Planes. Aquesta trobada, que s'organitza cada tres mesos, està destinada a divulgar la tasca de l'espai i les activitats que s'hi fan amb l'objectiu d'animar més veïns a sumar-s'hi. L'acte començarà a les onze del matí amb un taller d'expressió corporal, seguirà amb un mercat d'intercanvi i culminarà amb un torneig de tennis taula abans de dinar a les dues. Per reservar tiquets per la paella cal fer-ho a través del correu espaieco@gmail.com

El teatre fòrum ha estat l'eina escollida per fer arribar als assistents, que esperen que superin la seixantena, la necessitat d'implicar-se en les activitats de l'espai per mantenir-lo viu. Durant l'any, es fan tota mena d'activitats com un grup de criança, aules d'escultura i reparació de mobles, cinefòrums i espais d'intercanvi. El membre de l'Espai Eco Ignasi López ha explicat a Cugat.cat que es tracta de fer una activitat amena.

Ignasi López

És una activitat lúdica on expliquem què fem i hem volgut fer un petit teatre fòrum explicant la necessitat que s'apunti gent.


Un projecte arquitectònic
L'Espai Eco és una iniciativa que va néixer el 2015 arran de la instal·lació d'un propotip de casa sostenible que van el·laborar estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV). Per adequar el terreny per a aquest objectiu, l'Ajuntament va fer una inversió de 120.000 euros, que també van servir per dinamitzar l'espai i comprar materials i equipaments per a l'interior. De la seva banda, l'ETSAV va contribuir a la construcció de la casa amb 225.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.