Les estacions de Sant Cugat van tenir l'any passat 8,5 milions de viatgers, un 5% més que el 2016


  • Comparteix:

La parada de Sant Cugat és la que més usuaris va registrar el 2017

La parada de Sant Cugat és la que més usuaris va registrar el 2017

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) situades a Sant Cugat van registrar l'any passat 8,5 milions de viatgers, un 5% més que el 2016. La parada amb més usuaris va ser la de Sant Cugat, amb 3,7 milions (+3,3%), i la que va tenir un creixement més pronunciat, d'un 12,7%, va ser la de Volpelleres, amb 808.826 viatgers. A banda de la del centre, les dues estacions amb més viatgers van ser la de Can Sant Joan, amb 1,2 milions (+5,9%), i la de Valldoreix, amb 1,1 (+2,7%).

L'estació de Mira-sol va registrar 640.138 usuaris, un 9,4% més que el 2016, mentre que la de la Floresta va tenir 425.203 viatgers, que suposen un increment del 3,2%.

Actualment pel túnel de Provença, per on passa la Línia del Vallès, hi passa un comboi cada 112 segons. El president de FGC, Enric Ticó, considera que s'ha de posar sobre la taula la situació d'aquest mitjà de transport per millorar el servei. Així, creu que els nous hàbits de consum i els avenços tecnològics són claus per executar aquesta optimització. En tot cas, tot plegat no serà possible, considera Ticó, fins que no hi hagi un govern a la Generalitat.

Enric Ticó

Per molt que comprem trens, hi ha problemes a vuit o 10 anys vista, que hem de poder debatre. Per això necessitem un govern.


La parada de les Planes, situada al terme municipal de Barcelona però que també dóna servei a Sant Cugat, va tenir 381.102 usuaris, un 2,3% més que el 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.