L'Ajuntament implantarà la zona taronja a Can Sant Joan amb el consens d'escoles, sindicats i empreses


Temes relacionats

Usuaris del polígon de Can Sant Joan, reticents davant la implementació de la zona taronja (18/gen/18)

La zona taronja al polígon de Can Sant Joan s'activarà el juliol amb un preu d'1,10 euros al dia (16/gen/18)


  • Comparteix:

L'aparcament, un dels temes sobre la taula a Can Sant Joan

L'aparcament, un dels temes sobre la taula a Can Sant Joan

L'Ajuntament treballarà amb tots els actors implicats en la mobilitat de Can Sant Joan els canvis a l'àrea, entre ells la implementació de la zona taronja d'aparcament. Així, el consistori vol tenir en compte les aportacions de les empreses i dels treballadors, així com dels centres escolars establerts a la zona. Tot plegat es començarà a treballar una vegada estigui en funcionament el nou enllumenat i la construcció dels nous aparcaments i dels carrils bici.

Al parc empresarial de Can Sant Joan es desplacen cada dia 15.000 treballadors. L'ordenació de la mobilitat és una prioritat per a les àrees de Mobilitat i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i és per això que l'administració manté converses amb empreses i amb sindicats. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Mobilitat i Entorn Urbà, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Quan tot estigui acabat, començarem les reunions de treball per veure com s'implanta la zona taronja. Aquí ens movem tots: volem una mobilitat sostenible.


En les reunions, els sindicats han exposat la demanda que les empreses s'impliquin a l'hora de facilitar la mobilitat. També han expressat les reticències a la implantació de la zona taronja, ja que creuen que penalitza els treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.