Tapien els accessos de la casa 'okupada' del carrer Sant Antoni, a l'espera de decidir-ne l'ús


  • Comparteix:

La casa podria ser subhastada o cedida al municipi

La casa podria ser subhastada o cedida al municipi

La direcció general de Patrimoni ha tapiat els accessos a la casa situada al número 23 del carrer Sant Antoni, 'okupada' per un grup de joves des de fa més d'un any. Amb aquesta actuació, la Generalitat vol evitar que l'immoble torni a ser 'okupat', a l'espera de decidir els futurs usos de la vivenda.

Els joves que 'okupaven' des de fa més d'un any aquest immoble van marxar a principis de setmana de l'edifici, després de rebre un avís de desallotjament per part d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Ara, i per ordre de la direcció general de Patrimoni, propietària de l'immoble, una brigada ha entrat a la vivenda per buidar-la de mobles i runa, i ha tapiat els accessos des del carrer Sant Antoni. Amb aquesta actuació, es pretén evitar que la vivenda sigui 'okupada' de nou, i ara s'obre un procés per decidir el seu ús futur.

Una comissió formada per representants de l'Ajuntament, el Consell Comarcal i la Generalitat s'encarregarà de prendre aquesta decisió. Així ho ha confirmat Sergi Garcia, tècnic de l'Àrea d'Herències de la Generalitat, que ha indicat que la casa podria ser subhastada o cedida a alguna entitat de la nostra ciutat.

Sergi Garcia

Aquest habitatge es dedicarà a donar servei a diverses entitats socials del municipi, es subhastarà o es donarà al municipi per al seu ús.


Recordem que l'immoble ha passat a ser propietat de la Generalitat després que la seva propietària, Maria Sans Llunell, morís sense testament i sense tenir hereus de quart grau de consanguinitat.

Pel que fa als joves que 'okupaven' la vivenda, podria ser que s'hagin instal·lat en una altra casa buida a La Floresta, tal com ells mateixos havien anunciat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.