Un episodi de fred fins dimecres podria portar nevades a la ciutat


  • Comparteix:

La neu podria arribar a Sant Cugat aquesta setmana / Foto: Ajuntament

La neu podria arribar a Sant Cugat aquesta setmana / Foto: Ajuntament

Un episodi de fred intens acompanyat de ruixats podria portar nevades a Sant Cugat fins aquest dimecres, segons avisa el Servei Meteorològic de Catalunya. La cota de neu podria baixar fins i tot a cota zero. L'Ajuntament es troba en estat de prealerta per episodis de neu i fred i ha emès una alerta.

La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira, ha explicat les mesures que ha començat a prendre l'Ajuntament.

Cristina Paraira

Hem tirat sal no només a les zones més altes del municipi sinó també a altres llocs. Hem intentat marcar uns camins per si realment aquesta nevada es produeix.


El Consell Comarcal del Vallès Occidental també ha constituït la Comissió d'Emergència per avaluar l'evolució de la situació meteorològica, que pot afectar el servei de transport escolar. Si hi ha alteracions, l'ens ho comunicarà a les famílies a través dels centres i per correu electrònic. També informarà a través del seu web i de les xarxes socials.

De la seva banda, l'EMD de Valldoreix també ha activat mesures preventives. S'han instal·lat dos punts de recollida de sal de desgel a la Colònia Montserrat.

Aquí pots consultar els consells pel risc de fred intens i pel risc de nevades de Protecció Civil.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.