Montse Moral rep un Premi Sant Cugat per portar la iniciativa del Banc Farmacèutic a la ciutat


  • Comparteix:

Coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, Montse Moral, s'ha endut un Premi Sant cugat per portar la iniciativa del Banc Farmacèutic a la ciutat. Moral fa més de 10 anys que organitza una recollida de medicaments solidaris amb la participació de nou farmàcies de la ciutat i la implicació d'una xarxa de voluntaris.

Farmacèutica de professió, Montse Moral, ha instaurat a Sant Cugat el Banc Farmacèutic, que seguint el model del Banc dels Aliments, organitza una jornada de recollida de medicaments sense recepta arreu de les farmàcies catalanes amb l'objectiu de sensibilitzar la població i ajudar diferents entitats socials.

Moral ha aprofitat el guardó per denunciar l'existència de 'pobresa farmacèutica' i anunciar una nova jornada solidària.

Montse Moral

Pel Banc Farmacèutic és una gran oportunitat per donar a conèixer el que s'està fent. Aprofito per dir que hi ha pobresa farmacèutica, gent que ha de triar entre menjar o medicar-se. El 10 de març farem una altra jornada de recollida solidària.


Gràcies a les farmàcies que s'inscriuen a la jornada i els voluntaris, es recullen donacions que permeten atendre durant tot l'any persones que no poden accedir als medicaments.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.