La biblioteca Miquel Batllori proposa avui un cinefòrum sobre la lluita del poble saharauí


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori proposa aquest divendres el cinefòrum 'Fusells o Pintades, la lluita no-violenta del poble saharauí', un documental que recull imatges i relats dels tres col·lectius de saharauís: els que viuen a campaments, els que viuen a la diàspora i, finalment, també de joves que viuen als territoris ocupats. Un cop projectada la cinta s'obrirà un torn de debat amb el director de la cinta, Jordi Oriola. La cita, que començarà a les set de la tarda, també comptarà amb la participació de membres de l'entitat Sant Cugat amb el Poble Saharauí i del pis Dar Al Amal - Casa de l'Esperança.

El documental es va estrenar al Festival de Cinema de Sant Sebastià i s'ha projectat a esdeveniments com el Fi Sàhara 2016 a Tindouf i a la Mostra de Cinema Cinebaix, entre d'altres. El 2016 també es va presentar al 35è Consell de Drets Humans de les Nacions Unides.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.