Dissidència Sònica presenta per Sant Medir la Societat gutural La Ira


Temes relacionats

Sant Cugat celebra dissabte l'aplec de Sant Medir amb la Unió Ciclista com a banderera (26/feb/18)


  • Comparteix:

El col·lectiu Dissidència Sònica ha presentat, al programa d'actualitat cultural de Cugat.cat 'NiTrad', la nova proposta musical la Societat Gutural la Ira, una al·lusió gamberra a la Societat Coral la Lira, la coral masculina de Sant Cugat. El col·lectiu fa una crida als santcugatencs per celebrar la diada de Sant Medir aquest dissabte a la seva manera i a seguir-los des del Pi d'en Xandri, a les deu del matí, fins a l'ermita cantant cançons populars i de punk català.

El membre del col·lectiu Quimantú Segura ha explicat que han escrit dos cançoners adaptats per als coneixements musicals de tothom.

Quimantú Segura

Nosaltres hem preparat un doble cançoner, per als que diuen 'jo només sé picar de mans i tocar el xiulet', cap problema, vine i hi haurà un cançoner per a tu. Després hi ha un altre per als qui vulguin portar un instrument de casa.


Segura ha afegit que volen fer despertar i mantenir encès el que van començar amb la cantada popular de Nadales del 24 de desembre passat, i seguir presentant lletres irreverents de cançons que tothom té al cap.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.