HP convoca aquest dissabte 300 estudiants al CodeWars per fomentar la innovació tecnològica


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior de CodeWars / Foto: HP

Imatge d'una edició anterior de CodeWars / Foto: HP

El centre internacional de HP a Sant Cugat organitza aquest dissabte una nova edició de la competició de programació i codificació CodeWars, en què 300 estudiants d'entre 14 i 18 anys hauran de resoldre problemes mitjançant la programació. La jornada, que té l'objectiu de despertar l'interès cap a la ciència, la innovació i la tecnologia entre els estudiants, comença a les vuit del matí i finalitza a les sis de la tarda i compta amb tallers, xerrades i una visita per les instal·lacions d'HP a Sant Cugat.

Segons explica la companyia, enguany la competició prestarà especial atenció a les noies, amb una xerrada per part d'Iridescent, en la qual es compartiran eines i metodologies per animar les noies a convertir-se en líders i emprenedores en el sector de la tecnologia.

La directora de comunicació d'HP a Sant Cugat, Eva Blanco, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és despertar vocacions científiques.

Eva Blanco

La nostra intenció és aconseguir moltes més vocacions científico-tecnològiques. És el futur del nostre talent, estem preocupats quan veiem que les matriculacions en aquestes carreres disminueixen any rere any.


A més dels 300 alumnes de més de 50 centres de tot Catalunya, els professors que els acompanyin també rebran un taller de formació a càrrec de la Fundació 'Empieza por Educar' (ExE) per a impulsar el potencial dels estudiants a través de la metodologia 'design thinking'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.