L'Ateneu inaugura l'exposició 'Dones', un recull de retrats de la santcugatenca Elizabeth Quito


  • Comparteix:

Imatge del cartell de l'exposició / Foto: Ateneu

Imatge del cartell de l'exposició / Foto: Ateneu

L'artista santcugatenca Elizabeth Quito inaugura aquest divendres a les sis de la tarda a l'Ateneu l'exposició 'Dones', un recull d'il·lustracions de retrats femenins. La mostra, que es podrà visitar de forma gratuïta fins al 27 de març a la sala d'actes de l'Ateneu, forma part de les activitats que l'entitat organitza amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

En la programació d'activitats, l'Ateneu també ofereix dijous vinent el concert d'UNA, un quartet de corda amb Carme Canela a la veu, que explica històries que transporten l'espectador a països com l'Argentina, el Brasil o Veneçuela. Finalment, dijous 15 de març tindrà lloc la xerrada 'Dones i espai públic', on participaran la periodista Sílvia Solanas, la pianista Clara Peya, la ballarina Ana Pérez i la membre d'Hora Bruixa Maria Gordillo.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.