La 60a Marxa Infantil obre inscripcions aquest divendres per a un màxim de 2.000 participants


Temes relacionats

El Grup TEA Sant Cugat reivindica la plena integració dels infants amb autisme ( 3/abr/16)

1959: Primera Marxa Infantil de Regularitat (13/des/11)


  • Comparteix:

La 60a Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) se celebrarà el diumenge 8 d'abril al matí amb un màxim de 2.000 participants, d'entre set i 12 anys. La caminada tindrà sortida i arribada al parc de Ramon Barnils i està previst que els infants triguin com a molt tres hores a completar els 10,2 quilòmetres del recorregut. Les inscripcions es poden fer des d'aquest divendres a través del web de la Marxa, i inclouen una aportació solidària que enguany es destinarà al Grup TEA Sant Cugat, associació que lluita per la integració dels infants amb autisme.

Les inscripcions es podran fer fins al 23 de març, amb un cost de 12,50 euros per participant més un euro solidari, és a dir, un total de 27 euros per parella. A més, la Fundació Obra Social de La Caixa duplicarà la donació solidària que es recapti. Tots els nens i nenes s'enduran una samarreta commemorativa i altres premis i obsequis dels col·laboradors i els comerços de la ciutat.

El President del CMSC, Silvano Bendinelli, ha explicat que s'ha fet una petita modificació al recorregut, perseguint l'interès paisatgístic i la seguretat dels participants.

Silvano Bendinelli

Anem a la vessant esquerra mirant cap a Collserola, per la zona de Cerdanyola i Can Coll que té pistes més amples. Enguany no arribem a Can Coll per fer el recorregut més interessant des del punt de vista paisatgístic.


La presidenta del Grup TEA, Adelaida Soler, ha agraït la col·laboració de la Marxa Infantil i ha anunciat que aprofitaran la iniciativa per fer tallers de sensibilització i manuals per a les famílies d'infants amb Transtorn de l'Espectre Autista. D'altra banda, en la presentació d'aquesta 60a edició s'ha homenatjat els impulsors de la primera Marxa Infantil, el 1959. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, els ha dedicat aquest agraïment.

Eloi Rovira

Gràcies als fundadors i fundadores que fa quasi 60 anys vau tenir aquesta magnífica idea. Molts joves i infants de Sant Cugat hem conegut l'entorn Collserola i hem après a respectar-lo gràcies a activitats com aquesta.


En cas que la Marxa s'hagi de suspendre a causa de les condicions meteorològiques, la segona data és el diumenge 15 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.