Desarticulat un grup criminal de robatoris a domicilis que actuava a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal especialitzat en robatoris a domicilis que actuava, entre d'altres poblacions, a Sant Cugat. Han estat detingudes tres persones com a presumptes autores de sis robatoris amb força a domicilis i una quarta per un presumpte delicte de receptació. Segons ha informat el cos, actuaven pel matí i entraven als habitatges per finestres o portes que fracturaven amb un tornavís.

La investigació arrenca el 13 de febrer amb un robatori amb força en un domicili de les Franqueses del Vallès on els lladres es van endur uns 500 euros en efectiu i diversos dispositius electrònics, a més de peces de roba de marca i ampolles de licor.

Segons apunten els Mossos d'Esquadra, el grup entrava als domicilis preferentment a la franja del matí per aprofitar la circumstància que a aquella hora molts pisos estan buits. Després de comprovar que al domicili no hi havia ningú, buscaven alguna porta o finestra que poguessin fracturar amb un tornavís o eina de similar. Un cop dins, buscaven objectes de valor amb una sortida fàcil al mercat negre, amb preferència pels diners en metàl·lic, els dispositius electrònics i les joies. Els presumptes lladres tenien contacte amb un home, que presumptament actuava com a receptador i al qual li venien els objectes que havien sostret.

Els agents relacionen els arrestats amb un total de sis robatoris amb força en domicilis de Sant Cugat, Esparreguera, Castellolí i Granollers, on els policies van localitzar i detenir els tres sospitosos. Seguidament el receptador va ser localitzat a l’Hospitalet de Llobregat. Posteriorment es van dur a terme unes entrades i escorcolls als seus domicilis. En el decurs dels escorcolls es van recuperar ulleres de sol i rellotges de marca, tauletes electròniques, vídeoconsoles i telèfons mòbils d’alta gamma, diverses claus de vehicles i comandaments a distància de pàrquings, pendents d’analitzar.

Els detinguts, tres homes i una dona, van passar a disposició judicial aquest divendres i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.