Aquest dissabte es posa la primera pedra de la nova seu del Centro Popular Andaluz


  • Comparteix:

El trasllat permetrà ampliar l'avinguda Francesc Macià i construir habitatge públic

El trasllat permetrà ampliar l'avinguda Francesc Macià i construir habitatge públic

L'Ajuntament i el Centro Popular Andaluz col·locaran aquest dissabte la primera pedra de la nova seu de l'entitat, situada a 50 metres de l'actual edifici, a l'avinguda Francesc Macià. El trasllat de la seu permetrà eixamplar aquesta via i, a més, alliberarà un solar on es construirà una promoció d'habitatge públic.

Després de 5 anys de converses, l'Ajuntament i el CPA han arribat a un acord per expropiar la finca que actualment ocupa la seu d'aquesta entitat i traslladar-la a uns altres terrenys. Els termes de l'acord inclouen la construcció d'un nou edifici per al CPA a càrrec de Promusa i el pagament a l'entitat de prop de 117.000 euros en concepte d'indemnització pel trasllat. Aquests diners, a més, serveixen per abonar la diferència entre el cost de l'antic solar i del nou, valorat en 1.350.000 euros.

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que aquesta operació serà molt beneficiosa per a la ciutat, perquè permetrà ampliar l'avinguda Francesc Macià i construir habitatge públic.

Lluís Recoder

Ens permetrà obrir l'avinguda Francesc Macià cap a Coll Favà i fer habitatge públic. Aquest dissabte posem, també, la primera pedra d'una promoció de vivendes.


En el solar que quedi lliure quan la seu del CPA es traslladi, Promusa construirà una promoció d'habitatge públic de 12 vivendes, que ja s'ha licitat.

La nova seu del CPA tindrà 970 metres quadrats de superfície, i estarà ubicada a uns 50 metres de l'actual edifici, a la intersecció entre l'avinguda Francesc Macià i el carrer Sant Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.