L'Ambiteca obre les seves portes per transformar el concepte de deixalleria municipal


  • Comparteix:

L'antic Punt Verd de la deixalleria del centre, l'Ambiteca, ha celebrat aquest dissabte la seva inauguració transformat en un nou espai per fomentar la reducció, la reutilització i el reciclatge de residus i objectes. Diferents tallers familiars han servit per mostrar a la ciutadania una nova manera de relacionar-se amb les deixalleries. El nou servei continuarà sent el lloc on s'hauran de portar els residus però, a més, serà un punt d'intercanvi d'objectes de segona mà que tindrà també la seva versió web en el portal Stcrecupera.santcugat.cat que estarà actiu a partir de dilluns.

Situat a l'avinguda de Roquetes, l'espai incorpora una aula ambiental, un espai de creació, un hort urbà, un galliner, un espai de jocs infantils i un punt d'avistament d'ocells. L'alcaldessa Mercè Conesa, ha destacat que es tracta d'un model que serà de referència pel país.

Mercè Conesa

Hem transformat radicalment la deixalleria en un espai educatiu. Ens fa molta il·lusió que es tracti d'un projecte pioner.


Una altra de les novetats és el punt d'informació situat a l'entrada on l'usuari de l'Ambiteca serà aconsellat sobre totes les opcions que té al seu abast cada vegada que porti un objecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.