La quarta trobada d'alumnes de català defensa la llengua com a eina per crear teixit social


Temes relacionats

Una vuitantena d'alumnes de català es reuneix al Monestir per reivindicar i fomentar l'ús de la llengua (18/mar/17)


  • Comparteix:

La quarta trobada d'alumnes de català de Sant Cugat 'La llengua t'obre portes' ha tornat a reivindicar el català com a eina fonamental per crear teixit social en una edició que ha reunit a més de vuitanta persones. La Comissió pel Català ha organitzat aquesta jornada al claustre del Monestir aquest dissabte amb l'objectiu d'erigir-se com a entitat aglutinadora de tota l'oferta de català a la ciutat. L'edició d'enguany ha comptat amb la presència dels bastoners, que han ensenyat diferents balls als assistents. També s'ha dut a terme un joc de formar paraules amb unes lletres prèviament donades.

El membre de l'organització de l'acte Josep Usero ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la jornada és visibilitzar l'oferta de català a la ciutat.

Josep Usero

L'objectiu final és visibilitzar totes les entitats que oferim català a la ciutat i que els alumnes es coneguin entre ells, que vegin que no estan sols.


Tant alumnes assistents com professors de català han destacat aquesta jornada com una bona oportunitat pels nouvinguts de conèixer les activitats per aprendre la llengua que es duen a terme a Sant Cugat.

Jamie Wallace / Albert Macià

M'agrada molt que això existeixi perquè la comunitat que està aprenent pugui venir i pariticipar / És una delícia poder ensenyar a gent de tot arreu. A nivell personal és molt enriquidor.


La jornada també ha comptat amb una zona infantil per fer dibuixos i llegir contes. Les entitats que han participat en aquesta trobada són el Servei Local de Català (SLC), el Pla Educatiu de l'Entorn, l'Ateneu, Creu Roja Rubí-Sant Cugat, l'Escola d'Adults de Sant Cugat i el servei d'Educació i de Ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.